Ulkoverhousremontti Jyväskylän & Keski-Suomen alueella

Ryhdikkyyttä ja lämmönsäästöä uudistamalla talon ulkoverhous.

Talon tyylikäs julkisivu on ilo niin omien kuin naapureidenkin silmille. JS-Kattotyö Ky:n toteuttama ulkoverhousremontti on sinulle turvallinen ja vaivaton tapa uusia talosi julkisivu. Remontin myötä voidaan myös säästää huomattavia summia lämmityskustannuksissa, kun talon lämmöneristystä parannetaan. Sen lisäksi, että taloon saadaan ryhdikkyyttä ja pirteyttä, myös vedontunne saadaan poistettua lattiatasolta ja asuinviihtyvyys paranee. Kysy ulkoverhousremonttia Jyväskylän ja Keski-Suomen sekä myös Pirkanmaan ja Etelä-Suomen seuduille! Palvelemme joustavasti & asiakaslähtöisesti, ja siksi teemmekin aina kartoituskäynnin kohteeseen ennen tarjouksen laatimista.

ulkoverhousremontti

Miksi ulkoverhous kannattaa uusia?

Ehjä, ryhdikäs ja vastamaalattu julkisivu saa vanhankin talon näyttämään kuin uudelta. Ulkoverhouksen uusiminen onkin erinomainen tapa paitsi kohentaa talosi ulkomuotoa, myös nostaa sen arvoa. Lisälämpöeristys lisää asumisen mukavuutta ja vähentää energiakulutusta. Ulkoverhousmateriaalina käytämme ympäripontattuja ja pohjamaalattuja puumateriaaleja, ja meiltä saat myös ulkoverhousten maalaukset.

Ulkoverhousta uusittaessa kannattaa tarkistaa myös katon kunto, sillä myös se vaikuttaa talon ulkonäköön ja arvoon. Palveluihimme kuuluvatkin katon huolto, katon pinnoitus sekä kokonaisvaltaiseen uusimiseen kattoremontti.

Varaa kartoituskäynti!

Ulkoverhousremontti alkaa aina kartoituksesta, jossa käydään läpi rakennuksen julkisivun nykyinen kunto. Kartoitus tulee tehdä kokeneen asiantuntijan toimesta, jolloin varmistetaan käytettävien ratkaisujen toimivuus pitkällä aikavälillä. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Keski-Suomessa esimerkiksi Jyväskylä, Äänekoski, Jämsä, Pihtipudas ja Viitasaari, joiden ohella palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan kauempanakin aina eteläisessä Suomessa asti. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla avuksi!