Laadulla tehty kattoremontti Jyväskylän seudulla

Palvelemme asiakkaitamme myös muissa maakunnissa

JS-Kattotyö Ky:n toteuttama kattoremontti on tunnettu huolellisesta katon kartoituksesta sekä viimeistellystä työn jäljestä. Jokainen remontti on oma yksilöllinen urakkansa, joten ennen sen toteuttamista asiantuntijamme tulee käymään paikalla, jotta voimme varmistaa, millainen ratkaisu on sinun tapauksessa kaikkein järkevin. Kattoremonttien tarjoajia on useita, mutta rahat kannattaa sijoittaa järkevästi ja tilata luotettavan & tunnetun ammattilaisen toteuttama kattoremontti. Jyväskylä lähikuntineen sekä muu Keski-Suomi on pääsääntöistä toiminta-aluettamme mutta toteutamme kattoremontteja myös Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueilla.

Kattoremontti kotimaisella työvoimalla & aidolla ammattitaidolla

Käytämme vain kotimaista työvoimaa, joten asentajiemme kanssa voi kommunikoida ilman kielikursseja tai sanakirjoja. Jokainen kattoremontti toteutetaan aina avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme työt aina viimeistä loppusilausta myöten valmiiksi, eikä sinulle jää ylimääräistä vaivaa edes roskien keräämisen verran. Me nimittäin hoidamme myös roskat pois työmaalta.

Huolehdimme pihasi siisteydestä myös urakan ajan, eikä pihastasi välttämättä edes huomaa, että käynnissä on kattoremontti. Näin asuinviihtyvyys säilyy hyvänä, eivätkä levälleen jätetyt purku- ja rakennusmateriaalit tai työkalut aiheuta turvallisuusriskejä.

Miksi tilata kattoremontti meiltä?

JS-Kattotyö Ky on perustettu vuonna 2004, joten työvuosia on kertynyt. Olemme toteuttaneet lähemmäs tuhat kattoremonttia, joten voimme kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa osaavamme hommamme. Lisäksi voit tutustua toimintaperiaatteisiimme sekä referensseihimme päätöksesi tueksi.

Kattoremontin tilaajan muistilista

Mikäli haluat kilpailuttaa kattoremontin tekijän, suosittelemme perehtymään urakoitsijoiden taustoihin. Nykyään on helppoa varmistaa, että urakoitsija on hoitanut velvoitteensa asianmukaisesti.

  • Tarkista, että urakoitsija kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Voit tehdä tämän tarkastuksen osoitteessa www.ytj.fi. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on edellytys sille, että voit saada kattoremontista kotitalousvähennyksen.
  • Varmista, että urakoitsijalla on voimassaoleva ja riittävän kattava vastuuvakuutus. Mikäli työmaan aikana sattuu inhimillisiä vahinkoja, tulee vastuuvakuutuksen olla riittävä kattaakseen kaikki vahingot.
  • Tutustu urakoitsijan käyttämään rakenneratkaisuun ja ota yhteyttä muutamaan vanhaan asiakkaaseen selvittääksesi, miten yhteistyö urakoitsijan kanssa on sujunut.
  • Varminta on suosia yrityksiä, jotka ovat toimineet pitkään. Silloin varmistat, että yrityksen henkilöstöllä on riittävästi kokemusta urakoiden toteuttamisesta ja näyttöä rakenteellisesta toimivuudesta.