Laadulla tehty kattoremontti

Toimimme Jyväskylästä käsin Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa, Pohjanmaalla sekä Pirkanmaalla

Jokainen varmasti ymmärtää sanomattakin, että katto on yksi tärkeimmistä talon suojelijoista – ehjä, oikein rakennettu katto pitää kaiken veden ja kosteuden visusti ulkopuolella sekä rakenteet kuivina. Sääolosuhteiden ja materiaalien luonnollisen ikääntymisen johdosta kattoremontti tulee vastaan jokaisen talon elinkaaressa ennemmin tai myöhemmin, jotta rakennuksen kunto ei lähde laskuun. JS-Kattotyö Ky:n toteuttama kattoremontti on tunnettu huolellisesta katon kunnon kartoituksesta sekä viimeistellystä työn jäljestä. Jokainen tehty kattoremontti on aina oma yksilöllinen urakkansa, joten ennen sen toteuttamista asiantuntijamme tulee käymään paikalla, jotta voimme tarjota teille kaikista järkevimmän ratkaisun.

Kattoremonttien tarjoajia on useita, mutta rahat kannattaa sijoittaa fiksusti ja tilata luotettavan sekä tunnetun ammattilaisen toteuttama kattoremontti. Jyväskylä lähikuntineen sekä muu Keski-Suomi on pääsääntöistä toiminta-aluettamme, mutta toteutamme kattoremontteja myös Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueilla.

Kattoremontti

Kattoremontti kotimaisella työvoimalla & aidolla ammattitaidolla

Käytämme vain kotimaista työvoimaa, joten asentajiemme kanssa voi kommunikoida ilman kielikursseja tai sanakirjoja. Lisäksi jokainen kattoremontti toteutetaan tietenkin aina avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme työt aina viimeistä loppusilausta myöten valmiiksi, eikä sinulle jää ylimääräistä vaivaa edes roskien keräämisen verran – me nimittäin hoidamme myös roskat pois työmaalta.

Olemme luotettava apusi aina ilmaisesta kartoituskäynnistä alkaen. Tavoitteemme on tehdä järkevä suunnitelma ja laadukas lopputulos, jotta talo voi kattoremontin jälkeen erinomaisesti taas seuraavat vuosikymmenet. Huolehdimme pihasi siisteydestä myös urakan ajan, eikä pihastasi välttämättä edes huomaa, että käynnissä on kattoremontti. Näin asuinviihtyvyys säilyy hyvänä, eivätkä levälleen jätetyt purku- ja rakennusmateriaalit tai työkalut aiheuta turvallisuusriskejä. Voit vain tilata meidät paikalle, seurata entistä ehomman katon valmistumista ja nauttia remontin jälkeen tyylikkäästä sekä terveestä uudesta katosta!

Miksi tilata kattoremontti meiltä?

JS-Kattotyö Ky on perustettu vuonna 2004, joten työvuosia on kertynyt. Olemme toteuttaneet lähemmäs tuhat kattoremonttia, joten voimme kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa osaavamme hommamme. Lisäksi voit tutustua toimintaperiaatteisiimme sekä referensseihimme päätöksesi tueksi. Ensisijainen toiminta-alueemme on Jyväskylä ja sen ympäristö, mutta tätä nykyä työskentelemme paljon myös Keski-Suomessa, Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa.

Laaja osaamisemme mahdollistaa pelkän kattoremontin lisäksi myös kattavamman julkisivuremontin. Samat tekijät voivat siis tehdä kattoremontin ja ulkoverhousremontin tai talon ulkomaalauksen!

Kattoremontti
Kattoremontti

Kattoremontin tilaajan muistilista - mitä ottaa huomioon?

Kattoremontti on ajankohtainen tietenkin silloin jos katto alkaa vuotaa, mutta myös heikko tuuletus, hapertunut aluskate tai vesikaton näkyvät vauriot ovat merkkejä remontin lähestymisestä. Ammattilainen kertoo sinulle, selvitäänkö vielä katon pesulla ja pinnoituksella, vai onko jo kunnon kattoremontin aika.

Mikäli haluat kilpailuttaa kattoremontin tekijän, suosittelemme perehtymään urakoitsijoiden taustoihin. Nykyään on helppoa varmistaa, että urakoitsija on hoitanut velvoitteensa asianmukaisesti.

  • Tarkista, että urakoitsija kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Voit tehdä tämän tarkastuksen osoitteessa www.ytj.fi. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on edellytys sille, että voit saada kattoremontista kotitalousvähennyksen.
  • Varmista, että urakoitsijalla on voimassaoleva ja riittävän kattava vastuuvakuutus. Mikäli työmaan aikana sattuu inhimillisiä vahinkoja, tulee vastuuvakuutuksen olla riittävä kattaakseen kaikki vahingot.
  • Tutustu urakoitsijan käyttämään rakenneratkaisuun ja ota yhteyttä muutamaan vanhaan asiakkaaseen selvittääksesi, miten yhteistyö urakoitsijan kanssa on sujunut.
  • Varminta on suosia yrityksiä, jotka ovat toimineet pitkään. Silloin varmistat, että yrityksen henkilöstöllä on riittävästi kokemusta urakoiden toteuttamisesta ja näyttöä rakenteellisesta toimivuudesta.