Talon maalaus Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella laadulla

Toimimme myös Etelä-Suomessa sekä Pirkanmaalla

Jos talosi julkisivu näyttää näivettyneeltä, uusi maalipinta piristää sitä hetkessä! Palveluihimme kuuluu ammattitaidolla toteutettu talon maalaus niin omakotitaloihin, paritaloihin kuin rivitaloihinkin. Maali paitsi suojaa puuverhoilua, myös saa talon näyttämään taas uudenveroiselta. Meidän toteuttamanamme talon ulkomaalaus sisältää aina tarkat suojaukset, maalattavan pinnan huolellisen puhdistuksen ja tarvittaessa homesuojakäsittelyn. Jyväskylä ja Keski-Suomi ovat pääasiallista palvelualuettamme, mutta työskentelemme joustavasti aina Pirkanmaata ja Etelä-Suomea myöten. Mikäli talon ulkoverhous on hyväkuntoinen eikä vaadi uusintaa, julkisivun maalaaminen on nopea keino tuoda uutta ilmettä koko talolle.

Milloin talon ulkomaalaus on ajankohtaista?

Talon ulkomaalaus suositellaan tehtäväksi 5–10 vuoden välein tai silloin, kun maalipinta alkaa osoittamaan rapistumisen merkkejä. Suomen olosuhteissa talot ovat vuorotellen alttiina niin kosteudelle, pakkaselle, auringonpaisteelle kuin tuulellekin, ja kaikki nämä yhdessä kuluttavat julkisivua ajan saatossa. Koska maali suojaa talon seinäpintoja esimerkiksi estämällä vettä imeytymistä seinärakenteisiin, on maalipinnan tärkeää olla ehjä. Siten siisti julkisivu on ilo silmälle, mutta myös tärkeä huoltotoimi koko talolle.

Talon maalaus huolellisena takuutyönä

Maalaustyö kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Suoritamme talojen maalaukset turvallisesti aina telineiltä, tai nosturia apuna käyttäen. Myönnämme tekemällemme työlle aina takuun. Tilaa siis ammattilaisen tekemä talon maalaus – Jyväskylän seudulle pääsemme nopeasti töihin, mutta sopimuksen mukaan palvelemme kauempanakin aina Etelä-Suomessa asti.