Talon maalaus korkealla laadulla

Toimimme Jyväskylästä käsin Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa, Pohjanmaalla sekä Pirkanmaalla

Jos talosi julkisivu näyttää näivettyneeltä, uusi maalipinta piristää sitä hetkessä! Palveluihimme kuuluu ammattitaidolla toteutettu talon ulkomaalaus niin omakotitaloihin, paritaloihin kuin rivitaloihinkin. Maali paitsi suojaa puuverhoilua, myös saa talon näyttämään jälleen uudenveroiselta ja puhaltaa siihen uutta henkeä. Meidän toteuttamanamme talon ulkomaalaus sisältää aina tarkat suojaukset, maalattavan pinnan huolellisen puhdistuksen ja tarvittaessa homesuojakäsittelyn.

Jyväskylä ja Keski-Suomi ovat pääasiallista palvelualuettamme mitä tulee talon julkisivun maalaukseen, mutta työskentelemme joustavasti aina Pohjanmaata, Pirkanmaata ja Etelä-Suomea myöten. Mikäli talon ulkoverhous on hyväkuntoinen eikä vaadi uusintaa, on julkisivun maalaaminen nopea keino tuoda uutta ilmettä koko talolle.

Talon maalaus

Milloin talon ulkomaalaus on ajankohtaista?

Talon ulkomaalaus suositellaan tehtäväksi 5–10 vuoden välein tai silloin, kun maalipinta alkaa osoittamaan rapistumisen merkkejä. Suomen olosuhteissa talot ovat vuorotellen alttiina kosteudelle, pakkaselle, auringonpaisteelle kuin tuulellekin, ja kaikki nämä yhdessä kuluttavat talon julkisivua ajan saatossa. Koska talon maalaus suojaa seinäpintoja esimerkiksi estämällä vettä imeytymistä seinärakenteisiin, on maalipinnan tärkeää olla ehjä. Siten siisti julkisivu on ilo silmälle, mutta myös tärkeä huoltotoimi koko talolle. Puutalojen kohdalla puhutaankin usein talon huoltomaalauksesta.

Talon maalaus tehdään yleensä sulan maan aikaan, sillä tällöin seinä on todennäköisemmin kuiva ja kelikin sopiva. Pahinta auringon paahdetta kannattaa välttää, ettei maali kuivu liian nopeasti. Yleisimpien ulkomaalien paras käyttölämpötila on +10 – +30 °C. Kaikista tärkeintä lopputuloksen onnistumisen kannalta on kuitenkin se, että seinä on täysin kuiva kun talo maalataan.

Talon maalaus
Talon maalaus

Talon maalaus huolellisena takuutyönä

Maalaustyö kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Suoritamme talojen maalaukset turvallisesti aina telineiltä, tai nosturia apuna käyttäen. Myönnämme tekemällemme työlle aina takuun. Tilaa siis ammattilaisen tekemä talon maalaus – Jyväskylän seudulle pääsemme nopeasti töihin, mutta sopimuksen mukaan palvelemme kauempanakin aina Pohjanmaalla ja Etelä-Suomessa asti.