Teetä kattohuolto ammattilaisen kanssa

Palvelemme Jyväskylästä koko Keski-Suomeen, Pohjanmaalle & kauemmaksikin

Katon kunnon seuraaminen ja sen perusteella tehtävä säännöllinen kattohuolto on kiinteistönomistajan fiksuimpia tekoja. Kun katto on ehjä eikä vuoda, säästytään isommilta vahingoilta ja katon käyttöikä pitenee huomattavasti – seikkoja, joista kukkarosi kiittää. Kattohuollon tavallisimmat toimet ovat katon pesu sekä sammaleen poisto katolta. Muista myös ajoissa tehty katon pinnoitus osana pitkän aikavälin huoltotoimia! Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai mineriittikatto, saat meiltä laadukasta kattohuoltoa. Jyväskylän ja Keski-Suomen seutu sekä myös Pirkanmaa ja Etelä-Suomi ovat palvelualuettamme.

Mökin kattoremontti

Katon pesu

Katon pesu ja roskien poisto ovat katon perushuoltotoimia. Mikäli oma suorituskyky askarruttaa tai katto on vähänkään haastavan mallinen tai korkealla, kannattaa pesuakin varten ottaa yhteyttä meihin. Suoritamme kattojen pesut huolellisesti ja kattoa säästäen sekä samalla poistamme roskat & tyhjennämme sadevesikourut. Jo pienillä huoltotoimilla saat pidettyä katon kunnossa ja lykättyä isompia huoltotoimia. Katon pesun yhteydessä pääsemme tietysti myös tarkistamaan katon kunnon lähietäisyydeltä, ja tarpeen vaatiessa suosittelemaan esimerkiksi pinnoitusta

Sammaleen poisto katolta

Sammal kiinnittyy erityisesti tiilikatteisiin sen huokoisen pinnan vuoksi. Sammal ei sinänsä ole vaarallista, mutta kattopinnan päällä ei ole tarkoitus olla ylimääräistä kasvillisuutta; se paitsi rumentaa katon ulkonäköä, myös lyhentää katon käyttöikää. Sammal kuluttaa katon pintaa ja pitää sen alati kosteana, joten siksi sammaleen poisto olisi hyvä tehdä säännöllisesti ennen, kuin sammalta on päässyt kovinkaan paljon muodostumaan.

Uuden katon asentaminen

Katon huoltoa ovat myös ajantasaiset kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteisiin kuuluvat lumiesteet, katto- ja seinätikkaat hoitotasot ym. vesikaton lisävarusteet. Näitä varusteita tarvitaan riittävän turvallisuuden takaamiseksi katolla ja rakennuksen ympärillä liikkumiseen. Toimitamme laadukkaat kattovarusteet ja kattoturvatuotteet ja tarvittaessa asennamme ne myös paikalleen.