Katon pinnoitus laatutakuulla

Toimimme Jyväskylästä käsin Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa, Pohjanmaalla sekä Pirkanmaalla

Kun talon katto alkaa näyttää haalistuneelta ja sillä alkaa olla jo käyttövuosia alla, kannattaa tehdä uusi katon pinnoitus. Peltikaton maalaus, mineriittikaton pinnoitus tai tiilikaton pinnoitus antavat katolle paitsi uuden raikkaan ulkonäön, myös päivittävät sen sääsuojan takaisin uuden veroiseksi. Kattopinnoitus on aina ammattilaiselle kuuluvaa työtä, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä.

Jos katto alkaa näyttää jo hiukan elähtäneeltä, pyydä JS-Kattotyö Ky:n ammattilaiset paikalle tarkistamaan tilanne! Teemme ilmaisen kuntokartoituksen, jossa tarkistamme katon todellisen kunnon ja arvioimme teille järkevimmän ratkaisun. Joskus riittää kevyt kattohuolto ja hyvin usein katon pinnoitus, mutta annamme myös rehellisen arvion kattoremontin ajankohtaisuudesta.

Meillä on käytössämme ammattikäyttöön kehitetyt huipputuotteet, jotka takaavat kattopinnoituksen laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Teemme kattopinnoitukset omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen katoille Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella, sekä myös Pohjanmaan, Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Ennen-jälkeen katon pinnoituksen

Teetä katon pinnoitus ennen kuin on myöhäistä

Vesikatto joutuu Pohjoismaiden vaihtelevassa ilmastossa kovaan rasitukseen. Esimerkiksi auringonpaiste aiheuttaa sävyjen haalistumista ja kiiltoasteen alenemista, sekä teräksen lämpölaajenemista lämpösäteilyn johdosta. Katon pinnoitus on kustannuksiltaan huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin kattoremontti, mutta toki pinnoituskaan ei pelasta hyvin huonoon kuntoon päässyttä kattoa.

Katon pinnoitus tehdään eri tavoilla, riippuen aina kattomateriaalista. Kattopinnoite peltikatolle tehdään maalaamalla, kun taas tiilikaton ja mineriittikaton pinnoitus tehdään kattopinnoitukseen kehitetyillä kyllästeaineilla.

Kattopinnoitusten palveluihimme kuuluvat:

  • Peltikaton maalaus
  • Tiilikaton pinnoitus
  • Mineriittikaton pinnoitus

Katon pinnoitus antaa katoille jopa 20 vuotta lisää käyttöikää, sekä muuttaa katon ilmeen uuden veroiseksi. Laadukas kattopinnoite estää esimerkiksi kasvillisuuden muodostumista ja antaa katolle lisäsuojaa sääolosuhteita vastaan. Lue myös muista kattohuoltotoimista.

Katon kuin katon pinnoitus takuutyönä

Kanssamme katon kuin katon pinnoitus hoituu takuutyönä. Laatu on meille kunnia-asia ja siksi käytämmekin alan parhaita kattopinnoitteita NowoCoat-tuoteperheestä. Huolehdimme siitä, että kattosi on pohjoisten olosuhteiden vaatimassa kunnossa vuodesta toiseen. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi huolehdimme kiinteistösi suojaamisesta ja turvallisesta työskentelystä koko työn ajan. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun katollesi sopiva pinnoitusmenetelmä!

Katon pinnoitus