Katon pinnoitus Jyväskylästä koko Keski-Suomeen

Sopiva pinnoitus suojaa kattoa sään & vuosien tuomalta kulumiselta

Olisiko katon pinnoitus ajankohtaista? Kysy JS-Kattotyö Ky:n ammattilaiset paikalle tarkistamaan tilanne! Olipa kyseessä sitten peltikaton maalaus tai mineriitti- tai tiilikaton pinnoitus, kannattaa työ aina teettää ammattilaisella. Meillä on käytössämme ammattikäyttöön kehitetyt huipputuotteet, jotka takaavat kattopinnoituksen laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Teemme kattopinnoitukset omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen katoille Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella, sekä myös Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Teetä pinnoitus ennen kuin on myöhäistä

Vesikatto joutuu Pohjoismaiden vaihtelevassa ilmastossa kovaan rasitukseen. Esimerkiksi auringonpaiste aiheuttaa sävyjen haalistumista ja kiiltoasteen alenemista, sekä teräksen lämpölaajenemista lämpösäteilyn johdosta. Siksi peltikattomaalin tulee elää alustan mukana. Katon pinnoitus on kustannuksiltaan huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin kattoremontti;  toki pinnoituskaan ei pelasta hyvin huonoon kuntoon päässyttä kattoa.

Palveluihimme kuuluvat:

  • peltikaton maalaus
  • tiilikaton pinnoitus
  • mineriittikaton pinnoitus

Katon pinnoitus antaa katoille jopa 20 vuotta lisää käyttöikää, sekä muuttaa katon ilmeen uuden veroiseksi. Lue myös muista kattohuoltotoimista.

Katon kuin katon pinnoitus takuutyönä

Kanssamme katon kuin katon pinnoitus hoituu takuutyönä. Laatu on meille kunnia-asia ja siksi käytämmekin alan parhaita pinnoitteita NowoCoat-tuoteperheestä. Huolehdimme siitä, että kattosi on pohjoisten olosuhteiden vaatimassa kunnossa vuodesta toiseen. Huolehdimme kiinteistösi suojaamisesta ja turvallisesta työskentelystä koko työmaan ajan. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun katollesi sopiva pinnoitusmenetelmä!