Näin me toimimme

Kotimaista laatutyötä JS-Kattotyöt Ky:n kanssa

1. Emme korosta nopeutta, vaan laatua

Laatu on kaiken tekemisemme keskiössä. Emme lupaa kattoremonttia kahdessa päivässä, koska tiedämme, että silloin laatu ei vastaisi meidän standardejamme. Toki työskentelemme reippaasti, mutta emme koskaan nipistä työajasta laadun kustannuksella.

2. Maksuton kuntokartoitus

Sopimuksen mukaan tulemme tekemään työkohteesta maksuttoman kuntokartoituksen, jolloin saamme selvitettyä työn luonteen ja laajuuden. Näiden pohjalta pystymme tekemään realistisen tarjouksen, joka sisältää vain sellaiset toimenpiteet, joiden katsomme olevan asiakkaalle oikeasti tarpeellisia.

3. Selkeä kirjallinen tarjous

Kartoituksen pohjalta laadimme asiakkaalle selkeän, kirjallisen tarjouksen, johon erittelemme materiaali- ja työkustannukset sekä alustavan aikatauluarvion. Tarvittaessa voimme käydä tarjouksen asiakkaan kanssa läpi, jos jokin askarruttaa.

4. Selkeä kirjallinen sopimus

Kun asiakas hyväksyy tarjouksen, laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta yhdessä asiakkaan kanssa. Kirjallinen sopimus tuo turvaa ja mielenrauhaa kummallekin osapuolelle.

5. Käytämme kokenutta kotimaista työvoimaa

Jotta pystymme pitämään kiinni laadusta, jonka asiakkaalle lupaamme, käytämme vain omia, kokeneita työntekijöitämme. Osalla asentajistamme on jopa 20 vuoden kokemus kattotöistä! Haluamme varmistaa, että kaikki kommunikointi sujuu ongelmitta ja sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme käsitys suomalaisesta laatutyöstä kohtaavat.

6. Kommunikointi pelaa

Saat meihin aina tarvittaessa yhteyden ja pidämme sinut ajan tasalla töiden etenemisestä.

7. Työn tarkastaminen & hyväksyntä

Emme luovuta kohdetta ennen kuin olemme toteuttaneet sen, mitä on sovittu ja olet päässyt tarkastamaan & hyväksymään lopputuloksen.

8. Loppusiivous kuuluu pakettiin

Kun työmme on tehty ja olet hyväksynyt työn valmiiksi, siivoamme mahdollisen purku- ja rakennusjätteen ja toimitamme sen jatkokäsittelyyn puolestasi.

9. Teemme takuutyötä

Koska luotamme työmme korkeaan laatuun, periaatteenamme on antaa työllemme takuu. Vahvistamme takuuajan sopimuksenteon yhteydessä.