Ulkoverhousremontti antaa talolle ryhtiä

Toimimme Jyväskylästä käsin Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa, Pohjanmaalla sekä Pirkanmaalla

Talon tyylikäs julkisivu on ilo niin omien kuin naapureidenkin silmille, mutta ulkoverhouksella on myös todella tärkeä rooli talon suojaamisessa. JS-Kattotyö Ky:n toteuttama ulkoverhousremontti on sinulle turvallinen ja vaivaton tapa uusia talosi julkisivu, kun ulkoverhouksen kunto alkaa rapistua.

Ryhdikkään uuden ulkonäön lisäksi ulkoverhousremontti voi auttaa laskemaan lämmityskustannuksia huomattavia summia, kun talon lämmöneristystä parannetaan. Vanha ja rapistuva ulkoverhous voi aiheuttaa esimerkiksi vetoa varsinkin lattiatasolla, jolloin uusi tiiviimpi ulkoverhous lisää asumismukavuutta.

Tilaa ulkoverhousremontti meiltä – toimimme Jyväskylän ja Keski-Suomen sekä Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen seudulla! Palvelemme joustavasti & asiakaslähtöisesti, ja siksi teemmekin aina kartoituskäynnin kohteeseen ennen tarjouksen laatimista.

Talon ulkoverhoilun vaihto
Talon ulkoverhoilun vaihto

Miksi ulkoverhous kannattaa uusia?

Ehjä, ryhdikäs ja vastamaalattu julkisivu saa vanhankin puutalon näyttämään kuin uudelta. Ulkoverhouksen uusiminen onkin erinomainen tapa paitsi kohentaa talosi ulkomuotoa, myös nostaa sen arvoa. Julkisivuremontin tuoma lisälämpöeristys lisää ulkonäön lisäksi suoraan asumisen mukavuutta ja vähentää energiakulutusta, sillä uusi ulkoverhoilu on aina jo ikääntynyttä verhousta tiiviimpi. Puutalon ulkoverhous ei kuitenkaan ikinä saa olla liian tiivis, ettei kosteus jää verhouksen sisään rakenteisiin. Ulkoverhousmateriaalina käytämme ympäripontattuja ja pohjamaalattuja puumateriaaleja jotka hengittävät hyvin. Jotta talon uusi ulkoverhous on juuri teidän mieleen, saat meiltä myös talon ulkoverhouksen maalauksen.

Talon ulkoverhousta uusittaessa kannattaa samalla tarkistaa myös katon kunto, sillä sekin vaikuttaa talon ulkonäköön ja arvoon. Palveluihimme kuuluvatkin katon huolto, katon pinnoitus sekä kokonaisvaltaiseen uusimiseen kattoremontti. Voit siis tilata kattavan julkisivuremontin kätevästi ja luotettavasti yhdeltä tekijältä!

Varaa kartoituskäynti!

Ulkoverhousremontti alkaa aina kohteen kartoituksesta, jossa käydään läpi rakennuksen julkisivun nykyinen kunto. Kartoituskäynnillä tarkastellaan esimerkiksi nykyisen ulkoverhouksen kuntoa, mahdollisia vaurioita ja eristysten puutteita. Kartoitus tulee tehdä kokeneen asiantuntijan toimesta, jolloin varmistetaan käytettävien ratkaisujen toimivuus pitkällä aikavälillä.

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Keski-Suomessa esimerkiksi Jyväskylä, Äänekoski, Jämsä, Pihtipudas ja Viitasaari, joiden ohella palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan kauempanakin, kuten Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja aina eteläisessä Suomessa asti. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla avuksi!

Navetan ulkoverhoilun vaihto